Goodyear

UltraGrip Arctic 2/ Arctic 2 suv SoundComfort

Goodyear UltraGrip Arctic 2 on nastarengas, joka tarjoaa erinomaista ajettavuutta ja hyvät jarrutusominaisuudet lumella ja jäällä. Sen Arctic Eagle Claw -nastan muoto on terävä optimaalisen pidon takaamiseksi jäällä ja nastassa käytetään innovatiivista ankkurointijärjestelmää, joka parantaa nastan kiinnipysymistä ja takaa hyvän suorituskyvyn renkaan käyttöiän aikana. Snow Grip -teknologia tarjoaa hyvää suorituskykyä kaikissa lumisissa olosuhteissa leveämpien urien ja reunojen korkeamman tiheyden ansiosta. Nastojen jakautumisen optimoinnin ja uuden, melua nastan tiehen osuessa vaimentavan nastatyynyn käytön ansiosta melutaso on 9 % edeltävää mallia alhaisempi.

SoundComfort-tekniikka:

SoundComfort-tekniikkamme tarjoaa erittäin hiljaisen ja miellyttävän ajokokemuksen laskemalla ajoneuvosi sisätilojen melutasoa.

SoundComfort-renkaissamme on sisäinen äänivalli. Tämä akustinen valli toimii ikään kuin tyynynä renkaidesi alla vähentämällä ilman värähtelyä ja vaimentamalla auton sisätiloihin ajon aikana kantautuvaa melua. Tämä tekee ajoneuvon ohjaamosta hiljaisemman verrattuna tavallisiin renkaisiin.

Tulos? Hiljaisempi ja rennompi ajokokemus sekä sinulle että matkustajillesi.

Lue lisää tästä>

Huom! Renkaat ovat tilaustuotteita. Toimitusaika saatavuudesta riippuen 1-5 arkipäivää.